1 2 3
 

Nieuws

Mascha Aleman

Afscheid.


Sinds 2001 werk ik als Oefentherapeut Cesar en sinds 2007 ook als Haptotherapeut in Heeze. In de loop der jaren ben ik meer als Haptotherapeut gaan werken en steeds minder als Oefentherapeut.

In 2015 ben ik als Haptotherapeut ook in Het Levensatelier in Asten gaan werken. In Het Levensatelier wordt op een persoonlijke, professionele en laagdrempelige manier ambulante hulp of ondersteuning verleend, en vindt men ook diverse vormen van creativiteit en ontspanning.

De samenwerking met andere psychosociale hulpverleners bevalt mij daar zo goed, dat ik heb besloten om volledig in Het Levensatelier te gaan werken en per 1 oktober 2018 afscheid te nemen van de praktijk in Heeze. Vanaf heden neem ik geen nieuwe cliënten meer aan.

 

Ik wil iedereen hierbij bedanken voor het vertrouwen dat er in mijn manier van begeleiden is geweest. Iefke Fox en Lianne van der Wallen blijven werkzaam in de praktijk zoals dat de laatste jaren is geweest. Ik laat de praktijk dan ook met een gerust hart aan hen over.

 

Hartelijke groet en tot ziens,

 

Mascha Aleman

Zit met Pit in RTL-XL nieuws en Heeze24

 

Nieuw van Iefke: Slaapcursus

Bijna iedereen kent het wel: je wilt slapen, maar het lukt niet, en hoe harder je probeert in slaap te komen, des te minder je erin slaagt. Bij een op de tien mensen is dit bijna elke nacht zo. Daarmee behoort slapeloosheid tot de meest voorkomende gezondheidsklachten. En verdient de behandeling ervan de grootste aandacht.

Slapen is gedrag en gedrag kun je veranderen. Maar verandering vraagt investeren van tijd en energie, doorzetten en vasthouden! Maar het is de moeite waard, want het is toch heerlijk om uitgerust aan een nieuwe dag te kunnen beginnen………

Slapen kun je niet afdwingen, het moet je overkomen! En hoe zorg je er nu voor dat de voorwaarden voor slapen aanwezig zijn?

In deze slaapcursus leer je in 8 ontmoetingen van 60 minuten, om meer inzicht te krijgen in alle factoren die het slapen kunnen beïnvloeden.

De cursus is in verschillende onderdelen verdeeld, waaronder:

-          Heb ik een slaapprobleem?

-          Inzicht krijgen in de factoren.

-          Rust en regelmaat.

-          Piekeren

-          Verandering

-          En nu verder……

 


 

GRATIS HOUDINGSSCAN!

Heeft u altijd al graag een advies gewild over uw houding? Of heeft u last van pijnklachten waarvan de oorzaak wellicht in uw houding- en bewegingspatroon zit? Of ziet u een slechte houding bij uw kind?

U kunt nu gratis een houdingsscan laten uitvoeren.
U maakt een afspraak, waarin na een kort kennismakingsgesprek naar uw houding gekeken wordt. Hierna krijgt u een adviesgesprek, waarin de bevindingen met u worden besproken.
De afspraak vindt plaats op de praktijk in Heeze of in Leende, en duurt 20 minuten.

U KUNT HIERVOOR TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN: 040-2265094 (Heeze) of 06-22958472 (Leende) 

OF MAIL NAAR info@oefentherapieheezeleende.nl (Heeze) of yolanda@oefentherapieheezeleende.nl (Leende)

 

 
 

 
Copyright (c)2011 & Eyesi Web Concept | Design by Eyesi Web Concept